Tandem t:slim X2
Designet til fremtiden

Den eneste insulinpumpe med opdateret software og touchscreen i farve.


Användare Rubin Medical insulinpump

Designet
til fremtiden

Behandling med insulinpumpe giver brugeren et friere liv med bedre blodsukkerkontrol, bedre helbred og øget livskvalitet sammenlignet med behandling med insulinpen*. Rubin Medical er stolte over at præsentere Tandem t:slim X2. Det er måske den mest sofistikerede insulinpumpe på markedet, og for dig som bruger har den en række nye muligheder.

Tandem er en innovationsdrevet virksomhed, som løbende udvikler nye, smarte funktioner, og t:slim X2 er markedets første insulinpumpe med opdaterbar software. Du kan nemt downloade systemforbedringer og få adgang til kommende funktioner som Basal-IQ og Control-IQ, så du ikke risikerer, at din insulinpumpe bliver umoderne. I stedet for at vente på at skifte til en helt ny pumpe opdaterer du din t:slim X2 med den nyeste teknologi via din computer i samråd med din klinik.

Unikke fordele:

 • Opdaterbar software
 • Insulinpumpen har altid den nyeste teknologi

Designet
til brugeren

En insulinpumpe skal være så intuitiv, at den automatisk bliver brugt korrekt. Tandem t:slim X2 er designet med netop brugervenlighed i fokus og har bl.a. en overskuelig og selvinstruerende touchscreen i farver, næsten som en smartphone eller tablet. Pumpen er ikke større end et kreditkort, og trods al den teknik pumpen indeholder, er den kun 1,5 cm tyk. Resultatet er, at du kan bære pumpen præcis så diskret, som du vil, med det tøj du har det bedst i.

Med sin smarte touchscreen er t:slim X2 enkel at bruge, hvad enten du er førstegangsbruger eller tidligere har haft en anden pumpe. Du indstiller nemt måltidsdoser (bolus). Du får hjælp af bolusberegneren til at beregne behovet for insulin både til kulhydrater og blodsukkerniveau. Du kan desuden vælge at dosere hele mængden straks eller opdele den og dosere over tid (forlænget bolusdosis). Beregneren i pumpen hjælper dig med at tilføje de forskellige kulhydrater i et sammensat måltid. Det er unikt for Tandem t:slim X2, at bolusberegneren også kan bruge din seneste sensorværdi til at beregne dosen (under forudsætning af at du har en aktiv CGM-måling).

Unikke fordele:

 • Touchscreen i farver
 • Brugervenlig
 • Lille

Rubin medical användare t:slim

Med t:slim er det muligt
at dosere meget præcist.
Marianne Bo Friis Læs mere

Med følgerfunktionen kan dine
pårørende følge dine værdier
på afstand via smartphone

Pumpen er vandbestandig, så du behøver
ikke være bange for, at den bliver våd

rubin medical tandem

Designet
til holdbarhed

Dette er en insulinpumpe, som på flere forskellige måder står for holdbarhed. Den har en software, som kan opdateres med nye funktioner, den har et robust kabinet af aluminium, som sikrer, at den holder og bevarer sit udseende længe, og at du slipper for at skifte batterier er meget positivt for miljøet. Det indbyggede, genopladelige batteri har en standard micro-USB-tilslutning, så du kan oplade det både via stik på væggen og fra fx en computer.

Batteriet har op til en uges driftstid og kan også bruges under opladningen. Tandem t:slim X2 er konstrueret til at kunne holde til flere års brug døgnet rundt og til at kunne være med dig på gåture, træningspas og andet, der hører til en aktiv livsstil.

Insulinpumpen har et slidstærkt kabinet i aluminium, en beskyttende kromliste og et display i slagfast, medicinsk klassificeret glas. Den er vandbestandig, så du behøver ikke være bange for, at den bliver våd. Pumpen er udformet, så insulinreservoiret udgør en del af pumpens glatte, flade bagside. Reservoiret indeholder en pose, som rummer hele 300 enheder insulin. Dette design giver mulighed for at opbevare en stor insulinmængde på trods af pumpens lille format. Reservoiret udskiftes hver 2. eller hver 3. dag. Insulinen doseres med høj præcision via Tandems unikke Micro Delivery System.

Unikke fordele:

 • Genopladeligt batteri
 • Robust kabinet i aluminium
 • Rummer 300 enheder insulin

Designet
til samarbejde

Tandem t:slim X2 er den eneste insulinpumpe, som er integreret med det meget populære CGM-system Dexcom G5 og senere versioner. Ud over at måle din glukoseværdi giver systemet dig information, hvis værdien bevæger sig op eller ned, og hvor hurtigt det sker. Der er også mulighed for, at pårørende kan aflæse og følge glukoseværdien via smartphone. Pumpens indbyggede Bluetooth gør det muligt at spejle CGM-informationen til din smartphone, hvilket giver stor fleksibilitet i mange situationer.

Tandem t:slim X2 er også kompatibel med analyseprogrammet diasend, som letter opfølgningen med din behandler.

Unikke fordele:

 • Integreret med Dexcom CGM-system
 • Kompatibel med analyseprogrammet diasend
 • Følgerfunktion for pårørende og venner

Rubin medical t:slim samarbete

rubin medical tandem

Designet
til tryghed

Som bruger skal du kunne stole 100% på de hjælpemidler, du benytter. Tandem t:slim X2 har en høj, indbygget sikkerhed takket være software, som forhindrer forkert anvendelse. Hvis du klikker forkert på touchscreenen, lukker pumpen skærmen ned. Pumpen har en indbygget tryghedsalarm, som advarer ved insulintemperaturer under 2 °C og over 37 °C for at sikre, at insulinet har optimal effekt.

Hvis du bruger Dexcom G5 og senere versioner, kan du tage behandlingsbeslutninger ud fra sensorværdierne. Med følgerfunktionen kan du også lade dine pårørende følge dine værdier på afstand via smartphone. For at sikre din tryghed er Rubin Medicals support tilgængelig døgnet rundt.

Tandem t:slim X2 indeholder en banebrydende konstruktion til dosering – Micro Delivery System. Systemet har et kammer, der fungerer som en sluse. Kammeret henter insulin fra reservoiret, og via slusen doseres insulinet ud til slangen i små mængder. Det betyder, at du aldrig har direkte kontakt med hele insulinmængden i reservoiret (som rummer op til 300 enheder). Kammeret eliminerer risikoen for utilsigtet dosering.

Unikke fordele:

 • Med CGM kan man tage behandlingsbeslutninger ud fra sensorværdierne
 • Tryghedsalarm

Oversigt funktioner

t:slim X2 er op til 38% mindre end andre pumper, mens den er fuld af gode funktioner:

 • Kan rumme op til 300 enheder
 • Micro-Delivery®-teknologi
 • Touchscreen med farvedisplay
 • Kompatibel med diasend
 • Opdater softwaren via computer
 • Standard micro usb-forbindelse
 • Vandafvisende
 • Holdbar aluminium konstruktion
 • Genopladeligt batteri
 • Indbygget Bluetooth

rubin medical tandem

Overlegent overblik

Dexcom giver deg en tydelig oversigt.

 1. Du får påmindelser, når sensorværdien er højere eller lavere end dine personlige grænseværdier.
 2. Farvekodet trendkurve gør, at du nemt kan opdage tendenser. Du kan se kurven 1, 3, 6, 12 og 24 timer bagud i tiden.
 3. Dexcom giver dig mulighed for at træffe behandlingsbeslutninger uden fingerprik.
 4. Trendpilen viser, hvor din værdi er på vej hen, og hjælper dig med at handle i tide.
 5. Mængden af insulin i kroppen vises og hjælper dig med at indstille dosen korrekt.

rubin medical tandem

Demoapp kommer snart

Med den gratis app t:simulator kan du teste og gøre dig bekendt med touchscreenen og funktionerne i Tandem t:slim X2 via din smartphone.

Du kan også lade familie og venner prøve appen for at forstå, hvordan pumpen fungerer. Hvis du lader “Funktionstips” være åben, får du appens vigtigste funktioner demonstreret og forklaret, så du nemt kommer i gang med pumpen.

rubin medical tandem

Få mere ud af dit t:slim X2 system

Dexcom til kontinuerlig glukosemåling

CGM står for kontinuerlig glukosemåling, og til forskel fra blodsukkermåling måler CGM-systemet kontinuerligt din glukoseværdi i vævsvæske. Det betyder, at du kan se, om dit blodsukker er på vej op eller ned, og hvor hurtigt det bevæger sig. Fordelen er, at du får et bedre overblik, og det har vist sig, at brug af CGM hos personer med diabetes type 1 giver mere jævne og lavere blodsukkerværdier, øget velbefindende og en større tilfredshed med behandlingen.*

Tidligere skulle man supplere med blodsukkermåling, men her har Dexcom taget yderligere et skridt i udviklingen. Dexcom (fra G5 Mobile og frem) er godkendt til at tage behandlingsbeslutninger ud fra sensorværdien, hvilket betyder, at du i de fleste tilfælde kan nedsætte antallet af blodsukkermålinger.**

* ”Continuous Glucose Monitoring vs Conventional Therapy…”, The GOLD Randomized Clinical Trial, Lind mfl 2017.

** Hvis dine glukoseadvarsler og værdier ikke stemmer overens med dine symptomer og forventninger, eller hvis du tager lægemidler, som indeholder paracetamol, skal du tage en fingerprikprøve for at bekræfte dit glukoseniveau. For at kalibrere skal du tage en prøve ved at prikke dig i fingeren hver 12. time.

rubin medical tandem

Følg op på dine værdier med diasend

Diasend er det mest benyttede system til digital interaktion mellem dig og din behandler. Både Tandem t:slim X2 og Dexcom er kompatible med diasend. Når du har downloadet diasends software til din computer, bruger du pumpens USB-tilslutning til at downloade yderligere information fra din pumpe. Informationen bliver synlig for din behandler, som kan analysere den sammen med dig for at forbedre og optimere din behandling.

KONTAKT OS

Vi er her for at hjælpe dig, kontakt os venligst